Bir araç daha ÖTV muafiyetiyle satılmaya başlandı

Bir araç daha ÖTV muafiyetiyle satılmaya başlandı

Bir araç daha ÖTV muafiyetiyle satılmaya başlandı

ÖTV muafiyeti, özellikle yüksek otomobil fiyatları karşısında büyük bir kolaylık sağlayarak, birçok bireyin hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

ÖTV Şartsız Satış Başladı!

Türkiye'de otomobil satın almak isteyenler için devlet tarafından sağlanan ÖTV muafiyeti, engelli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Bu sayede sıfır kilometre otomobiller oldukça uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. Özellikle toplu taşıma araçlarını kullanmakta zorluk çeken engelli bireyler için bu durum büyük önem taşıyor.

ÖTV’siz Otomobil Satın Almanın Koşulları:

  • Engel oranı %90 ve üzeri olan vatandaşlar veya bu durumdaki bir aile üyesi ÖTV muafiyetinden yararlanabilir.
  • Bu indirimle satın alınan araçlar, ÖTV ödenmeden temin edilebilir.
  • ÖTV muafiyeti ile satın alınan bir araç, ilk 5 yıl içinde satılamaz. Eğer bu süre zarfında satış yapılırsa, ÖTV muafiyeti kapsamında alınan indirim tutarının tamamı geri ödenmek zorundadır.

2024 Opel Mokka ÖTV’siz Fiyatları:

  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Elegance Benzin Otomatik: 965.000 TL
  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Edition Benzin Otomatik: 1.028.800 TL
  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 GS Benzin Otomatik: 1.045.900 TL
  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Ultimate Benzin Otomatik: 1.100.900 TL

Bu fiyatlar, engelli vatandaşlarımızın veya ailelerinin yararlanabileceği ÖTV indirimi sonrası belirlenmiş olup, uygun fiyatlı ve kaliteli bir otomobil satın almak isteyenler için oldukça cazip seçenekler sunmaktadır. ÖTV muafiyeti, özellikle yüksek otomobil fiyatları karşısında büyük bir kolaylık sağlayarak, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.