Gram altını olana büyük sürpriz! Böylesi 100 yılda bir denk gelir!

Gram altını olana büyük sürpriz! Böylesi 100 yılda bir denk gelir!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırım yapmayı düşünenler için farklı fırsatlar doğuruyor. Artık gram altına yatırım yapmak çok daha avantajlı. İşte detaylar…

Altın fiyatlarının sürekli olarak yükselmesi ve rekor kırması, altın yatırımı yapmayı düşünen vatandaşlar için ilgi çekici yeni bir fırsat sunuyor. Türkiye'de CoinTR ile başlatılan GRAMXAUT (Tehter Gold) adlı yeni bir uygulama ile gram altına yatırım yapmak her zamankinden çok daha avantajlı ve artık daha erişilebilir hale geldiği görülüyor.

Yeni uygulama gram altın yatırımını kolaylaştıracak!

GRAMXAUT (Tehter Gold) adlı yeni bir uygulama, gram altın alım-satımında 7 gün 24 saat boyunca gerçekleştirme imkanı sunuyor. GRAMXAUT, uluslararası altın fiyatına dayalı bir emtia tokenı olarak işlev görmeye devam ediyor ve ayrıca yatırımcıların Türk lirası cinsinden gram altın yatırımı yapmalarının işlevini çok daha kolaylaştırıyor.

Yatırım meraklıları artık altın fiyatlarında her zaman yaşanan dalgalanmalardan etkilenmeden, güvenli bir şekilde gram altın alım-satımı yapmaları çok daha kolay. Bu uygulama iler beraber, altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar hem zaman hem de mekân kısıtlaması yaşamadan kolaylıkla yatırım yapmaları mümkün duruma geliyor.

Altın piyasasında önemli bir adım atılıyor!

GRAMXAUT adlı yeni uygulama, Türkiye'de bir ilki temsil ediyor. Ayrıca altın sahibi olan vatandaşlara yeni bir yatırım imkanı tanıyor. CoinTR tarafından belirtilen bu uygulama sayesinde, altın piyasası için yeni bir dönemin başladığında işaret veriliyor.

Türkiye'de bulunan yatırımcılar için bu yeni uygulama ile gelen fırsatın, altın yatırımlarını çok daha kolay çeşitlendirmelerine ve daha geniş bir yatırım portföyü oluşturmalarına imkan sağlayacağı düşünülüyor. GRAMXAUT adındaki yeni uygulama ile beraber gram altına yatırım yapma fırsatının sunularak yatırıma başlaması, altın piyasasında görülen önemli bir adım olarak bizi karşılıyor.

Bu sayede altın yatırımı için zaman ve mekânda bir kısıtlama yapılmadan kolaylık yatırım yapma imkanı tanınıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat oluştu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum