KPSS şartı aranmadan personel alımı! Açık pozisyonlar belirlendi!

KPSS şartı aranmadan personel alımı! Açık pozisyonlar belirlendi!

O kadrolara personel alımı yapılacak. Hem de KPSS şartı aranmadan. İş arayanlar için harika bir fırsat doğuyor. Açık pozisyonlar ve başvuru şartları belirlendi. İşte detaylar…

İş Bankası’ndan iş arayanlar için harika bir fırsat geldi. İş Bankası’nda çalışmak isteyenler için KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı için merak edilenler ise başvuru şartları oluyor. İlana başvuruda bulunmak isteyenler şartları ve açık pozisyonları araştırmaya devam ediyor. Peki hangi alanda alım yapılacak? İşte merak edilenler…

Siber güvenlik uzmanı ve avukat alımı yapılacak!

İş Bankası’nın yapacağı personel alımı için sevindiren haberlerden birisi de personel alımında KPSS şartı aranmaması oluyor. KPSS’ye girmemiş fakat bankada çalışmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat doğdu. Üstelik alım için başvuru şartları ve açık pozisyonlar belli oldu. İşe alımlar İstanbul ve KKTC'de gerçekleştirilecek.

Alımlar İstanbul ve KKTC’de olacak!

İş Bankası KPSS şartı aranmaksızın İstanbul'da siber güvenlik uzmanı alımı için duyuruda bulundu. Aynı zamanda KKTC'de avukat pozisyonlarına da personel alımı yapacağını ilan etti.

Siber güvenlik uzmanı adaylarının ilgili mühendislik ve bilişim bölümlerinden mezun olup 30 yaş altı olması şartı aranırken bununla beraber en az 3 yıl deneyimli olmaları isteniyor.

İş Bankası’nın personel alımına başvuruda bulunacak olan avukat adaylarının ise Hukuk Fakültesi mezunu olup K.K.T.C. Barosu'na kayıtlı bulunması şartı aranırken aynı zamanda güvenlik uzmanı adayları gibi avukatların da 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Başvurular İş Bankası'nın kariyer sitesi üzerinden yapılacak ve belirtilen tarihlere kadar devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.