Bakan Yusuf Tekin'den MHP Lideri Bahçeliye Teşekkür Mesajı

Bakan Yusuf Tekin'den MHP Lideri Bahçeliye Teşekkür Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Bakan Yusuf Tekin'den MHP Lideri Devlet Bahçeliye Teşekkür Mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli Partisinin Grup Toplantısında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli "hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Yeni Yüzyılın Milli Eğitim Çatısı olarak değerlendiriyor. Samimiyetle destekliyoruz" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin X sosyal medya hesabı üzerinden Devlet Bahçeli'nin konuşma videosuyla birlikte teşekkür mesajının yer aldığı paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım;

"Bugünkü grup toplantısında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ni, yeni yüzyılın millî eğitim çatısı olarak değerlendiren ve Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelecek olan Öğretmenlik Meslek Kanununda yapılacak değişiklik teklifini de yürekten destekleyeceğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye maarif ailemiz adına teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci asrı olan Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.