BİLSEM öğretmen atama ve sözlü sınav sonuçları açıklandı!

BİLSEM öğretmen atama ve sözlü sınav sonuçları açıklandı!

BİLSEM öğretmen seçme sınavlarına katılan adaylar uzun süredir bugünü bekliyordu. O sınavın sonuçları açıklandı. Sözlü sınav sonuçlarına ulaşmak ve detayları öğrenmek için haberimizin devamını inceleyin…

Milli Eğitim Bakanlığı BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçlarını resmen açıkladı. Kılavuz kapsamında sözlü sınav sonuçları ile tercih yapmaya esas puanlarda belli oldu. Peki, hangi puanı alan adaylar seçilebilecek? İşte detaylar…

Uzun süren bekleyiş sona erdi!

BİLSEM öğretmen seçme sınavına katılmış olan öğretmenler uzun süredir bu sonuçları bekliyordu. BİLSEM öğretmen seçme sınav sonuçları resmi olarak açıklandı. Sözlü sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı.

Sınav sonuçlarını kontrol etmelerinin ardından oluşabilecek herhangi bir itiraza yönelik tüm talepler 9 ve 11 Temmuz tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne yapılabilecek.

Tercihler 22 Temmuz’a kadar devam edecek

Sözlü sınavlara yönelik yapılan itirazların sonuçları ise hak sahibine yazılı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgilendirme yapılacak. BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama sözlü sınav sonuçları ardından tercih dönemi başlıyor.

Bu yıl tercihler 18-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama sözlü sınav sonuçları ve tercih yapmaya esas puanları görüntülemek isteyen linke tıklayarak (BİLSEM SORGU) sorgulama sayfasına geçiş yapabilir.

Bilsem sorgu sayfasına ulaşmak için buraya tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum