İlkokul ve okul öncesi öğretmenleri için sene sonu planlaması! MEB’den sene sonu işlemleri için yazı geldi!

İlkokul ve okul öncesi öğretmenleri için sene sonu planlaması! MEB’den sene sonu işlemleri için yazı geldi!

Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul ve okul öncesi eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenler için sene sonunda geçerli olan iş ve işlemleri hakkında resmi yazı gönderdi. Detaylar haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılının sonunun yaklaşması ile birlikte ilkokul ve okul öncesi kurumlarda görev yapmakta olan öğretmenler için yapılması gereken sene sonu iş ve işlemleri hakkındaki resmi yazıyı kurumlarla paylaştı. İşte Bakanlığın göndermiş olduğu ilkokul ve okul öncesi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin sene sonunda gereken iş ve işlemler hakkında detayların yer aldığı resmi yazı…

Öğrencinin katıldığı tüm sosyal etkinlikler karneye işlenecek

“Okul öncesi ve ilköğretim kurumlarında il/ilçe Milli eğitim müdürlükleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerin görev alanları ile ilgili sene sonunda yapılacak iş ve işlemlerin herhangi bir aksaklık oluşmaması adına yapılması için aşağıdaki açıklamalara ihtiyaç duyulmuştur.”

“Bu kapsamda; öğrencilerimize bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ile Toplum hizmeti çalışmalarına katılım durumlarına ilişkin verilere e-okul yönetim Bilgi Sistemi sosyal etkinlik modülüne işlenen bilgiler esas alınarak resmi/ özel tüm ortaokul öğrenci karnelerinde “ sosyal etkinlikler” başlığı altında yer verilmesi gerekmektedir. E-okul yönetim Bilgi sistemi sosyal etkinlik modülü uygulama kılavuzunda belirlenen hususlar ile beraber aşağıda belirlenen iş ve işlemler yapılacaktır.

- Öğrencilerin 2023-2024 eğitim öğretim yılında katıldığı tüm sosyal etkinlikleri 15.05.2024 tarihli yazıda belirtildiği üzere e-okul de yer alan sosyal etkinlik modülüne eksiksiz ve karne gününden önce işlenmesi sağlanacaktır.

- Ortaokul karnelerinde ilk kez bulunacak olan “Kulüp Danışman Öğretmeninin Öğrenci Hakkındaki Görüşü” başlıklı bölüm, kulüp Danışman öğretmeni tarafından öğrencilere katılım sağladığı sosyal etkinlikler hakkında değerlendirme yapmak suretiyle doldurulacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.