MEB’den son dakika yazısı! Öğretmen seminerleri hakkında açıklama!

MEB’den son dakika yazısı! Öğretmen seminerleri hakkında açıklama!

Bakanlık tarafından öğretmen eğitim seminerleri için birtakım açıklamalar yapıldı. Öğretmenlerin 24 Haziran itibarıyla toplanacağı eğitim seminerlerinde neler olacak? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı MEB’in Haziran ayında düzenlenecek olan öğretmen seminerleri için son dakika yazısı okullar tarafından öğretmenlere ulaştırıldı.

Öğretmen seminerinin detayları paylaşıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından Haziran ayında öğretmenlere Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında yeniliklerin ve düzenlenen eğitim vizyonunun aktarılacağı seminere katılım sağlamaları gerekiyor. Bu kapsamda düzenlenen seminerde uygulanacak olan haziran mesleki eğitim seminerleri ile ilgili okulların uygulamada dikkat etmesi gereken tüm detayların bulunduğu belge öğretmenlere iletildi.

Öğretmenlere ulaştırılan son dakika yazısında, seminerlerinin başlama saati ve bakan Tekin’in seminer sürecinde yapacağı açıklaması bilgisi yer aldı. İşte bir okul tarafından öğretmenlere seminerin detayları hakkında gönderilen o yazıya ulaşıldı.

Bakan Tekin öğretmenlere hitap edecek!

24 Haziran tarihinde başlayacak olan seminer için okullar kendi personeli olan öğretmenlere bilgilendirme yazısı paylaştı. O mesajda seminerin başlama saatinden tarihlerine kadar tüm detaylara yer verildi. Görev yaptığı ilde bulunmayan öğretmenler için ise seminerin sürecinin online olarak takip edilmesine karar verildi.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda bir okul öğretmenlerine detaylı bir bilgilendirme mesajı gönderdi. O mesajda yer alan ifadeler şu şekilde;

“Değerli arkadaşlar,

Haziran dönemi mesleki çalışmaların 24-28 Haziran tarihleri arasında yapılacağı daha önce bildirilmişti. Söz konusu mesleki çalışmalar kapsamında 24 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN, öğretmenlerimize hitaben bir konuşma yapacaktır. https://www.eba.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşecek yayının eğitim kurumlarımıza duyurulması hususunda gereğini rica ediyorum.” Açıklaması bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum