Memurlar az önce eşi benzeri görülmemiş promosyon anlaşmasına imza attı

Memurlar az önce eşi benzeri görülmemiş promosyon anlaşmasına imza attı

Memurlar az önce eşi benzeri görülmemiş promosyon anlaşmasına imza attı

2022 yılında iştahları kabartan, 2023 yılında hüsrana dönen promosyon anlaşmalarında 2024 yılı güzel haberler ile geldi. 2024 yılı Ocak ayıyla itibaren promosyon anlaşmalarında rakamlar yükselmeye başladı. Ocak ayından süre gelen ibre yönünü yukarı döndürmeye devam ediyor. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde rekor anlaşmalar ard arda gelirken memurlara sunulan eşi benzeri görülmemiş promosyon anlaşması sabit gelirlileri heyecanlandırdı. İşte detaylar...

İş bankasından memurlara rekor promosyon teklifi geldi. Bankalar arasında promosyon rekabetleri devam ediyor. Bir promosyon anlaşması daha geldi. Haziran ayına günler belki de saatler kala memurları sevindiren promosyon anlaşması haberi geldi.

Buna göre Trakya Üniversitesi çalışanları için çıkılan ihaleyi İş Bankası kazandı. İş Bankasının vermiş olduğu teklif ise dudakları uçuklattı.

EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEYEN ANLAŞMA İMZALANDI

lynxmpee790bp-l.jpg

28 Mayıs 2024 tarihinde Rektörlük binasında gerçekleştirilen yeni ihalede, Trakya Üniversitesi’nde görev yapan çalışanlar için 3 yıl süreyle 51.800 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak bir anlaşma sağlandı. Promosyon ihale sözleşmesinin Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ile İş Bankası arasında imzalandığı öğrenildi.

Memurların promosyon ihale anlaşmalarında rekor rakamlar gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde çift maaşlara varan anlaşmalar duyabiliriz.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.