Öğretmen maaşına yüzde 100 zam yapılmış! Özel eğitim kurumlarının açıklaması

Öğretmen maaşına yüzde 100 zam yapılmış! Özel eğitim kurumlarının açıklaması

Özel eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin motivasyonunu sağlamak adına maaşlarına %100 zam yapılmış. Bu konu hakkında yapılan açıklama dikkat çekti. İşte detaylar…

Devlet kurumlarında olduğu gibi özel eğitim kurumlarında belgeler yapan öğretmenler için maaş konusunda mutlaka oldukça büyük önem ifade ediyor. Bu kapsamda öğretmen maaşlarına %100'ün üzerinde zam yapılması hakkında görüşler özel öğretim kurumlarına temsil etmekte olan derneklerin ortak bildirisinde dikkat çekti.

ÖZDER ve TÖDER’in açıklamaları

“Kamuoyuna bir kez daha altını çizerek belirtmek isteriz ki başarılarının temelinde güçlü ve motive olmuş aynı zamanda mutlu olan öğretmenlerimizin olduğunu unutmadan öğretmenlerimizin her türlü sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için çaba sarf etmekteyiz.

Bu kapsamda 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öğretmen sözleşmelerinin süreci içinde bütün okullarımızın öğretmenlerine Sayın bakanımızın ve derneklerimizin de tavsiye ettiği şekilde belirlediğimiz Eylül maaşlarının üzerine yüzde 100'ün üzerinde bir oranda artış yapıldığını gözlemliyoruz ve bu duruma memnuniyet ile ifade etmekteyiz.

Özel okullar eğitim kalitesini artırmak için özverili çalışıyor!

Bildirinin detaylarında diğer konulara da açıklık getirilmiştir.

“Kamuoyuna Saygıyla duyurulur. Özel öğretim kurumlarını temsil eden dernekler olarak son günlerde kamuoyunda sıklıkla dile getirilen bazı konulara açıklık getirmenin gerekli olduğu düşüncesindeyiz.

Özel okullar yıllardır Türk Milli Eğitim Sistemi içinde eğitim kalitesini arttırmak ve öğrencilerimizin akademik başarılarına yükseltmek adına büyük bir özveri ile faaliyet göstermektedirler. Bununla beraber özel okullar eğitimin en büyük faydası olan öğretmenlerimizin Mesleki gelişimlerini desteklemek ve seviyelerini yükseltmek ayrıca daha iyi sosyal ve ekonomik şartlarda çalışmalarını sağlamak için Her anlamda çalışmalar yürütmektedirler.”

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.