Öğretmenler müdürler maaşına ek 41.500 TL ödeme alacak! Anlaşma imzalandı…

Öğretmenler müdürler maaşına ek 41.500 TL ödeme alacak! Anlaşma imzalandı…

Öğretmenlere, müdürlere ve milli eğitim personeline aldıkları maaşa ek olarak 41.500 TL tutarında ödeme gerçekleştirilecek. Bu tutar üzerine anlaşma yapıldı. Detaylar haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevine devam eden ve anlaşmaya dahil olan öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları, ve memurlar ile birlikte tüm Milli Eğitim personeline maaşlarına ek olarak 41.500 TL tutarında ödeme yapılacak.

En yüksek teklif 41.500 TL oldu

Maaş promosyonu ihalesine katılan bankalar arasında öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline verilen promosyon tutarında en yüksek teklif 41.500 TL olarak geldi. Bu teklif karşısında Milli Eğitim Müdürlüğü ve banka arasındaki sözleşme imzalanmış oldu.

Anamur Milli Eğitim Müdürlüğü banka ile anlaşma yaptı

Bakanlık bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenler, memurlar, müdürler ve müdür yardımcıları için maaşlarına ek olarak banka ile yapmış oldukları anlaşmada verilen tutar herkese sevindirdi. Mersin'in Anamur ilçesinde Anamur Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka arasında yapılan sözleşmede Maaş promosyonu öğretmenler, müdürler ve müdür yardımcıları aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bütün personeline 41.500 TL olarak verilecek. Maaşlarını o bankadan almaya söz veren personel 41.500 TL tutarında promosyon ödemesine almış oldu.

Mersin'in Anamur ilçesinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü banka ile birlikte yapmış olduğu anlaşma kapsamında öğretmenlere ve bütün Milli Eğitim Müdürlüğü personeline tam olarak 3 yıl maaş sözleşmesi karşılığında promosyon ödemesi yapıldı. 41.500 TL tutarında olan promosyon ödemesi öğretmenlere, okul müdürlerine müdür yardımcılarına ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ekonomik anlamda biraz olsun rahatlattı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.