Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi...

Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi...

İlk dönem karnesinden sonra ikinci dönem karnelerin alınarak 3 ay tatil için tarih yaklaştığı şu günlerde veli ve öğrenciler tarafından, “okullar ne zaman kapanacak?” sorusu merak konusu olurken, MEB çalışma takvimini yayınlandı...

2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimi yayınlandı!

Yoğun ders ve sınav temposundan sonra, ders ve sınav stresinden uzaklaşıp uzun bir yaz tatil yapmak isteyen öğrenciler, ikinci dönem karnelerin ne zaman alınacağı ile ilgili bilgileri araştırmaya devam ederken, MEB tarafından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimi yayınlandı.

2023-2024 tatil takviminin MEB tarafından yayımlanmasıyla birlikte, yaz tatili takvimi belli oldu.

Okullar ne zaman kapanacak?

Milyonlarca öğrenci, 22 Ocak Pazartesi günü yarıyıl tatiline çıkarak, 5 Şubat’ta tarihinde ikinci dönem başladı.

İkinci dönemin sonrasında, ikinci ara tatilin 8 ile 12 Nisan arasında çıkan öğrencilerin gündeminde. “Okullar ne zaman kapanacak? Okular ne zaman açılacak?” yer aldı.

Milyonlarca öğrenci ve veli tarafından merak konusu olan konuya Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2023-2024 takvimi açıklık getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aracılığıyla yayınlanan çalışma takvimine göre, okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacağı bilgisi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.