Tüm eğitim kurumlarına bayram heyecanı geldi!

Tüm eğitim kurumlarına bayram heyecanı geldi!

2023-2024 eğitim öğretim yılının son gününe yaklaşırken, öğrencilerde bir bayram havası hakim. Bakanlık son günlerde okullarda gerçekleştirilmesi için bazı etkinlik planlamaları yapmıştı. Peki o planda hangi etkinlikler bulunuyor? Detaylar haberimizde…

2. dönemin sonu gelirken 2023 2024 eğitim öğretim yılının da aynı zamanda sonuna gelinmiş oluyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilerin okulda geçireceği son hafta için okullarda yürütülmesi üzerine birçok etkinlik ve faaliyet tanımlaması yapmıştı. Gelin o etkinliklerin detaylarına birlikte bakalım…

Karne haftasında coşkulu bir ortam oluşturuldu!

2023-2024 eğitim öğretim yılının son günü olan 14 Haziran Cuma günü öncesinde öğrenciler bu haftayı tam bir bayram havası ile geçiriyor. Bir sene boyunca verilen emek ve çalışmanın karşılığı cuma günü alınan karnelerde belli olacak.

Söz konusu eğitim öğretim yılının son haftası içerisindeyken, bu hafta öğrencilerimiz okullarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara gönderilen Resmi yazılarda da belirtildiği üzere çeşitli etkinliklere katılım sağlayacaklar.

Öğrenciler bu hafta geziye gidecek!

Yaklaşan kar gününün öncesinde öğrenciler için hazırlanan etkinlikler bu haftayı tam bir bayram havasına çeviriyor. Sınıflarda zekâ oyunlarından, görsel sanatlar etkinliklerine varana kadar pek çok etkinlik planlaması gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu hafta içinde yapılan bir diğer etkinlik ise öğrencilerin belirlenecek olan bir güzergaha geziye götürülmesi oluyor.

Gezi planlaması da Millî Eğitim Bakanlığı’nın göndermiş olduğu etkinliklerin içerisinde yer almaktadır. Söz konusu gezi planlaması için okulların yapmaları gereken ayrıca iş ve işlemler bulunmaktadır. Yıl sonu işlemleri ile meşgul olan okul yönetimi ve öğretmenlerin belirtilen etkinlikleri planlamak ve uygulamak için ekstra bir çaba sarf etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.