Türkiye'nin Her Yerinde Öğretmenlere Özel Yüzde 50 İndirim!

Türkiye'nin Her Yerinde Öğretmenlere Özel Yüzde 50 İndirim!

Öğretmenlere Özel Kampanya...

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenevlerinde öğretmenler ve tüm MEB çalışanlarının konaklama ücretine 2024 yılının sonuna kadar yüzde 50 indirim yapıyor. Türkiye'nin her yerinde bulunan öğretmenevlerinde geçerli kampanyadan yaz tatili süresince de yararlanabilecek. MEB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bakanlığın öğretmenlik harici kadrolarında görev yapan personelin de konaklama ihtiyaçları dikkate alınarak 2024 yılının sonuna kadar daha önce yapılan rezervasyonlar iptal edilmeden ve konaklama ücretlerinde maliyet bedellerinin altında kalmadan öğretmenler ve diğer tüm Millî Eğitim Bakanlığı personeline sivil misafirlere uygulanan hizmet bedelleri üzerinden kahvaltı hâriç yüzde 50 oranında indirim uygulanacak."

24 Kasım Öğretmenler gününe özel, öğretmenler için yapılan kampanyalar pek çok farklı sektörde yıl boyunca devam etmektedir.

Devam eden kampanyalar için tıklayın

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.