Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları belli oldu mu? İl içi yer değişikliği atama sonuçları!

Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları belli oldu mu? İl içi yer değişikliği atama sonuçları!

Öğretmenlerin görevlerine devam ederken, il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuç tarihi konusu en çok araştırılan sorulardan birisi. 40 ayrı tercihin yapıldığı il içi yer değişikliği isteğinde sonuçlar ne zaman açıklanacak? Merak edilenler ...

Eğitim kurumlarında ve okullarda görev yapmakta olan öğretmenler için, il içinde yer değiştirme talepleri karşılık bulacak mı? Öğretmenler yer değişikliği isteğinde bulunurken 40 eğitim kurumu tercihi yapmışlardı. Tüm öğretmenlerin gözleri Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuç ekranında! İl içi sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercih sonuçları için tarih açıklandı mı?

Tercihler 17 Mayıs’a kadar devam etti

Milli Eğitim Bakanlığı’nda 2024 yılı kapsamında öğretmen il içi isteğe bağlı başvuruları mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adresleri üzerinden 17 Mayıs gününe dek yapılmıştı. Bu kapsamda öğretmenler il içi tercihlerini başvurunun son tarihine kadar yaptı. İşte öğretmenlerin atama takvimine göre yer değiştirme sonuçları için gözler o tarihi bekliyor!

Öğretmenler il içi atama sonuçlarını dört gözle bekleniyor!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından isteği bağlı olarak il içi yer değiştirme başvuruları 13-17 Mayıs günlerinde online olarak alınmıştı. Bakanlığın yayımlamış olduğu takvime göre atama sonuçları ise 22 Mayıs tarihinde MEB resmi internet adresinden erişime açılacak.

Listelerin ilgili valilikler tarafından sisteme girilmesi ile birlikte atama kararnamelerinin oluşturulması işlemi 22-23 Mayıs günlerinde yapılacak. Öğretmenlerin görevden ayrılma işlemleri ise 14 Haziran 2024 tarihi itibarıyla tamamlanmış olacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum