AJet Yüzde 40 indirimli bilet kampanyasıyla yolcuları sevindirdi

AJet Yüzde 40 indirimli bilet kampanyasıyla yolcuları sevindirdi

Türk Hava Yolları'nın (THY) düşük maliyetli iştiraki AJet, yurtdışı uçuşlarında büyük indirim sunuyor...

AJet, yurtdışı uçuşları için heyecan verici bir indirim kampanyası başlattı. Yolcular, 1-4 Mayıs tarihlerinde vergiler hariç yüzde 40 indirimle alacakları biletlerle 6 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında seyahat edebilecekler. Bu kampanya, seyahat etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunarken, düşük maliyetli uçuşların keyfini çıkarmak isteyenlere cazip bir seçenek sunuyor.

Biletleme ve uçuş tarihleri

AJet'in yüzde 40 indirimli bilet kampanyası için biletleme tarihleri 1-4 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Yolcular, bu tarihler arasında indirimli biletlerini satın alabilirken, seyahat tarihleri 6 Mayıs - 30 Haziran 2024 arasında olacak. Bu süre zarfında, kampanyadan yararlanan yolcular, istedikleri destinasyonlara uygun fiyatlarla seyahat etme şansına sahip olacaklar.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

AJet'in indirimli bilet kampanyası, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı ve varışlı yurtdışı uçuşlarını kapsıyor. Kampanyadan tek yön veya gidiş-dönüş bileti almak isteyen yolcular, çeşitli Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine uygun fiyatlarla seyahat edebilecekler. Kampanyadan en az üç, en fazla dokuz kişilik gruplar halinde rezervasyon yapan yolcular da indirimden yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamındaki ülkeler ve şartlar

AJet'in yüzde 40 indirimli bilet kampanyası, birçok Avrupa ve Orta Doğu ülkesini kapsıyor. Almanya'dan Azerbaycan'a, Belçika'dan Bosna-Hersek'e kadar birçok destinasyona uygun fiyatlarla seyahat edilebilecek. Ayrıca, kampanyadan yararlanabilmek için rezervasyon yapılırken en az üç kişilik bir grup oluşturulması gerekiyor. Bu şartlar altında, yolcular AJet'in yüzde 40 indirimli bilet kampanyasından kolayca faydalanabilecekler.

AJet'in yeni bilet kampanyası, seyahat etmek isteyenler için harika bir fırsat sunuyor. Yolcular, indirimli fiyatlarla istedikleri destinasyonlara rahatlıkla seyahat edebilecek ve düşük maliyetli uçuşların avantajlarından yararlanabilecekler. Bu kampanya ile AJet, seyahat severlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.