ING’nin bonus kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı! Yetişen geri ödeme fırsatlarından yararlanıyor...

ING’nin bonus kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı! Yetişen geri ödeme fırsatlarından yararlanıyor...

ING, 1 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinde yapılan alışverişlere 375 TL bonus fırsatı sunuyor. Kampanya ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Yapmış olduğu kampanyalarla müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunan ING’nin avantajlar dolu kampanyası dahilinde, giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı alışverişlerinizde 375 TL kazanabilirsiniz. ”Peki Nasıl?” diyorsanız kampanya ile ilgili detaylar haberimizin devamında bulabilirsiniz.

ING Bank 375 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

ING, 30 Nisan 2024 tarihine kadar, bonus üye iş yerlerinde, giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı alışverişleri yapan müşterilerine, farklı günlerde ve tek seferde 750 TL ve üzeri her harcamasına 75 TL, toplam ise 375 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

ING Bank’ın bonus kampanyasına katılmak ise oldukça kolay. Kampanyaya katılmak isteyen ING müşterileri, harcama yapmadan önce ‘’KAZAN’’ yazıp, 2205’e SMS göndererek, kampanyadan yararlanabilir.

Kampanya koşulları neler?

Bankanın resmi web sitesi üzerinde duyurmuş olduğu kampanyası dahilinde yer alan kampanya koşulları şu şekilde;

Kampanya dahilinde yer alan bonus fırsatından yararlanmak isteyen banka müşterileri, alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması gerekmektedir. (Aynı gün içinde yapılan harcamalarda sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.)

Kampanya kapsamana dahil olan kartlar, “ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart, ING Bonus Card”

ING Light Kart ve aynı zamanda da ING Bonus Business Card kampanya kapsamına dahil edilmektedir.

Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 6 Mayıs 2024 tarihinde kampanyaya katılım sağlanan kartlara yansıtılacaktır.

Her müşteri en fazla 375 TL bonus kazanabilir.

Fiziki ve sanal POS’tan yapılan peşin, taksitli harcamalar kampanyaya dahildir.

Kampanyaya katılım dahilinde, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri kapsamında, 1 kısa mesaj olarak ücretlendirmektedir.

Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin iptal edilmesi ile birlikte, iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

“Bankanın kampanyayı durdurma hakkı saklıdır”