Spot doğalgaz piyasa fiyatları netleşti!

Spot doğalgaz piyasa fiyatları netleşti!

Spot doğalgaz piyasası fiyatları kullanıcılar tarafından merakla takip ediliyordu. Son haberler ile fiyatları netleşen doğalgaz kullanımına ilişkin detaylar haberimizde…

Ülkemizde her geçen gün yeni bir zam haberi ile uyanıyoruz. Şimdi ise spot doğalgaz fiyatlarına ilişkin detaylar netleşmiş oldu. Tüketicinin merakla beklediği spot doğalgazın metreküp fiyatı ne kadar?

1000 metreküp doğalgaz ne kadar?

Kullanıcılar spot doğalgaz piyasasında artış olup olmadığı hakkında merak içindeler. Artan fiyatlara kullanıcı artık çok da fazla şaşırmıyor. Geçtiğimiz her gün olduğu gibi bu son günlerde de tüketiciye yeni fiyat haberleri veriyoruz. Spot doğalgaz piyasası için yeni fiyatların netleşmesi metreküp fiyatını merak ettiriyor. Dün 1000 metreküp gaz için belirlenmiş olan referans fiyatı 10 bin 237 lira 22 kuruş olarak açıklanmış oldu.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine bakıldığında, dün spot doğalgaz piyasası içinde işlem hacmi 9 milyon 622 bin 985 lira oldu. Bu tutar, bir önceki gün 17 milyon 884 bin 380 lira olarak belirlenmişti.

Spot doğalgaz piyasası içinde dün 1000 metreküp doğal gazın referans fiyatına baktığımızda 10 bin 237 lira 22 kuruş, gaz ticaret miktarı ise 940 bin metreküp olarak netleşmiş oldu.