6.500 TL ödeme için başvuru tarihlerini kaçırmayın!

6.500 TL ödeme için başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bakanlığın yaptığı sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Maddi güçlük yaşayan aileler için bu ödemeler büyük bir avantaj sağlıyor. Peki, 6.500 TL ’lik ödeme için başvuru tarihleri ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Haziran ayı ile birlikte, ekonomik zorluk çeken ailelere 6.500 TL nakdi yardım yapacağını duyurdu. Destek miktarı, memur maaş katsayısına göre her altı ayda bir güncelleniyor ve Temmuz ayında bu tutarın üstüne artış bekleniyor.

Başvuru yapanların hesabına 6.500 TL yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekonomik zorluk durumu yaşayan aileler için yaptığı sosyal desteklere bir yenisini daha eklendi. Vatandaş Bakanlığın yapmış olduğu ödemeler ile ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıları biraz da olsun hafifletmiş oluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ekonomik anlamda güçlük yaşayan ailelere yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek Programı kapsamında Haziran ayında 6.505 TL nakdi yardım yapacağına dair açıklamada bulundu.

Ödemeler her ayın 15’i ve 20’ si arasında yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Hasta bakımı, sosyal destek ödemeleri gibi yapmış olduğu yardımlara bir yenisini daha ekledi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yaptığı son açıklama ile maddi durumu düşük olan aileler için 6.505 TL tutarından bir destek ödemesi planı hazırlandı. Bu ödemeden haziran ayında başvuru yapan vatandaşların yararlanması bekleniyor.

Bu destek miktarı memur maaş katsayısına göre altı aylık dönemlerde güncelleniyor ve Temmuz ayında belirlenen tutar üzerinden artış bekleniyor. Başvurular belirlenen kriterlere uygun vatandaşlar tarafından e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda bakanlığın yapacağı bu ödemeler her ayın 15 ile 20'si arasında hesaplara yatırılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.