AÖF 2024 yaz okulu tarihleri belli mi? Tek ders sınavı yapılacak mı?

AÖF 2024 yaz okulu tarihleri belli mi? Tek ders sınavı yapılacak mı?

AÖF final sınav sonuçları açıklanmaya başladı. Derslerde başarıyı yakalayamayanlar şimdi de yaz okuluna dair araştırmalarını sürdürüyor. Peki AÖF yaz okulu sınavları hangi tarihte olacak? İşte detaylar…

Anadolu Üniversitesi Bahar yarıyılı final sınavı sonuçlarını açıklamasının ardından beklediği başarı notunu elde edemeyen öğrenciler, yaz okulu sınavları hangi gün başlayacağını araştırmaya başladı. Bu yıl AÖF yaz okulu sınavı hangi tarihte gerçekleştirilecek? Mezuniyet için tek ders sınavı uygulanacak mı? Merak edilenler ve daha fazlası haberimizde…

Bütünleme sınavları ne zaman başlıyor?

AÖF final sınavlarının Mayıs ayı itibarı ile tamamlanmasının ardından sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan sınav sonuçlarının ardından “Bütünleme sınavları ne zaman başlayacak?” sorusu üzerine araştırmalar yapılmaya başlandı. Eğitimini başarıyla tamamlamasının ardından, son sınavlarda ulaşması gereken harf notunu alamayanlar dönemi tamamlayabilmek için bütünleme sınavı olup olmadığını merak ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim görmekte olan kişilerin en çok merak ettiği şey ise bütünleme sınavının olup olmadığı. Üniversite tarafından paylaşılan bilgiye göre diğer üniversitelerden farklı olarak Anadolu Üniversitesi AÖF’te telafi ya da bütünleme sınavları bulunmuyor fakat öğrencilerin dönemi tamamlayabilmeleri için istedikleri puana erişemedikleri takdirde başvurabilecekleri yaz okulları bulunuyor.

AÖF’ de yaz okulu sınav tarihleri

Açıklanan final notlarının ardından geçmek için yeterli harf notunu elde edemeyen öğrenciler, dönemi tamamlamak adına alternatif yöntemler araştırıyor. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi’nin öğrencilerine sunmuş olduğu yaz okulu imkânı bulunuyor.

AÖF Yaz okulu kayıt tarihleri belli olurken, 1 Temmuz ile 5 Temmuz tarihleri arasında başvuruların alınması bekleniyor. Ders seçimleri 5 Temmuz günü gerçekleşecek. En fazla 5 derse kadar seçim yapacak olan öğrenci 17 Ağustos günü yaz okulu sınavına girerek dönemi tamamlama fırsatı yakalamış olacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.