EGM Özel Güvenlik Görevlisi başvuruları başladı mı? 109. Dönem sınav takvimi…

EGM Özel Güvenlik Görevlisi başvuruları başladı mı? 109. Dönem sınav takvimi…

Özel Güvenlik Görevlisi sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. 109. dönem ÖGG sınavı için başvuru kılavuzuna dair tüm bilgiler yayımlandı. Merak edilenler haberimizde…

Özel Güvenlik Görevlisi sınav takvimi Emniyet Genel Müdürlüğü sitesinden adaylar ile paylaşıldı. Özel Güvenlik 109. dönem sınavları için yapılan başvurular 20 Mayıs 2024 tarihinde başladı. 20-24 Mayıs tarihleri arasında ÖGG sınav ücretinin yatırılması gerekmektedir. Ardından kursiyerlerin fotoğraflarının ÖGNET'e yüklenmesi ile beraber adaylar sınav giriş belgesi için bekleyişe geçecekler. İşte, ÖGG sınav takvimine dair detaylar…

109. dönem ÖGG sınavı hangi tarihte yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmekte olan Özel Güvenlik Görevlisi sınavı için başvuru yapacak olan adaylar, 202-24 Mayıs tarihleri arasında sınav ücretini yatırmaları gerekiyor. Bu işlemden sonra özel güvenlik eğitim kurumları tarafından kursiyer fotoğrafları taratılarak ÖGNET uygulamasına yüklenmesi gerekmektedir.

Yazılı sınava katılacak olan adaylar, silahsız sınav türü için 400 TL, silahlı ve silah farkı sınav türü için 500 TL sınav giriş ücreti yatıracak. 1-8 Haziran tarihleri arasında ise ÖGG sınavına katılacak kursiyerlerin sınav giriş belgeleri yayımlanmış olacak. 109. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınavı 29 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Görevlisi sınavına dair tüm merak edilenlerin detayları haberimizde açıklandı. Peki, bu sınavın ardından sonuçlara nasıl ulaşılacak. Sınav bitiminden sonra soru ve cevaplara ulaşmak isteyenlerin 2 Temmuz 2024 tarihine kadar beklemesi gerekecek. Bu tarihte (2 Temmuz 2024) sınava dair soru ve cevaplar adaylara açılacak. Adaylar açıklanan bu soru ve cevaplardan kendi yanıt anahtarını kontrol edebilecekler. Ardından resmi olaral 109. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ise 19 Temmuz günü erişime açılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.