Emeklilere tamamen ücretsiz hizmet başlıyor!

Emeklilere tamamen ücretsiz hizmet başlıyor!

Emeklilere yönelik sağlanan desteklerin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Geçim sıkıntısı içinde inleyen emekliler için bir destek daha hayata geçirildi. Memur SGK ve Bağ Kur emeklilerine yapılan zamın ardından, hükümet tarafından ek destekler.

Hükümet, bayram ikramiyeleri düşük kalan emeklilere yönelik ek destek paketi uygulamasını devreye alıyor. Bu destek paketi, maaş dışında geliri ve mülkü olmayan emeklilere yönelik elektrik, doğal gaz, su faturaları desteği ile gıda faturası desteği sunacak. Emeklilere özel verilecek emekli kartları aracılığıyla bu desteklerin sağlanması planlanıyor.

Belediyelerden emeklilere ücretsiz hizmet

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim vaatlerini yerine getirerek emeklilere yönelik ücretsiz hizmetleri başlatıyor. Aksaray Belediyesi, dinlenme evi bahçesinde bulunan kuaför salonunda emeklilere ücretsiz tıraş desteği sağlıyor. Bu hizmetle emeklilere, tıraş başta olmak üzere tüm kuaför hizmetlerini bedava olarak sunulacak.

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'de açılarak tüm gün boyunca hizmet verecek. Cumartesi günleri ise taleplere göre hizmet sürecek. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kentte yaşayan herkesin bu hizmetten yararlanabileceğini belirterek, 7'den 70'e herkese bu kapsamda hizmet vereceklerini vurguladı.

Mobil Kuaför hizmeti de devrede

Daha önce mobil kuaför hizmetini başlatan Aksaray Belediyesi, evinden çıkamayan emekliler için de kuaför hizmetlerini sunuyor. Bu uygulama sadece emeklilere değil, engelli ve hastalıkları nedeniyle evden çıkamayan vatandaşlara da hizmet sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum