Emekliye promosyon teklifi Ziraat Bankası’ndan geliyor! 2024 Nisan ayı güncel promosyon tutarları…

Emekliye promosyon teklifi Ziraat Bankası’ndan geliyor! 2024 Nisan ayı güncel promosyon tutarları…

Emekli maaşını taşıyanlara özel bankaların sunduğu promosyon tekliflerinde yenilikler her gün devam ediyor. Ziraat Bankası’nın müşterisine özel fırsatlarının detayları haberimizde…

Mart ayı içerisinde kamu bankalarının promosyon miktarlarında yapmış olduğu artışların ardından Nisan ayı içinde promosyon tutarlarında değişiklik olup olmayacağı konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kamu bankaları merakları gidermek adına sosyal medya hesapları ve resmî web siteleri üzerinden güncellenen promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

SSK, BAĞ KUR ve Emekli Sandığından emekli olanların maaşını üç yıl boyunca o bankadan almaya söz vermeleri durumunda harika promosyon fırsatları sunuluyor. Bu bankaların içerisinden Ziraat Bankası’nın emekliye özel sunmuş olduğu promosyon fırsatları en çok araştırılan konular arasında bulunuyor.

Ziraat Bankası emekliye ne kadar promosyon ödemesi verecek?

Nisan ayı devam ederken Ziraat Bankası’ndan promosyon ödemelerine dair açıklamalar geldi. Emekli aylığını üç yıl süreyle Ziraat Bankası’ndan alma taahhüdü veren bireylere yönelik yapılacak promosyon ödemeleri şu şekilde belirlendi;

10.000 TL’ye kadar maaş alan kişilere: 5.000 TL promosyon ödemesi,

10.000 ve 15.000 TL arasında maaş alan kişilere: 8.000 TL promosyon ödemesi,

15.000 TL ve 20.000 TL arasında maaş alan kişilere: 10.000 TL promosyon ödemesi,

20.000 TL ve daha fazla maaş alan kişilere: 12.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Emekli promosyonlarında zam beklentisi

Ziraat Bankası’nın Nisan ayı itibarıyla yapmış olduğu promosyon ödemesi güncellemeleri araştırılan konular arasında. 3 yıl süre ile maaşını Ziraat Bankası’ndan alma sözü veren emekli vatandaşa 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi avantajı ile Ziraat Bankası bankalar arasındaki promosyon yarışında zirveye doğru gidiyor.

Diğer bankaların promosyon ödemelerine dair güncel bilgilere erişmek için bankaların resmi internet siteleri ile sosyal medya hesaplarını takip etmek gerekiyor. Temmuz ayı ile birlikte beklenen artışın ardından emekli promosyonlarında değişiklik olması durumunda bankalar bu hesaplar üzerinden duyurularını yapacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.