Güvenlik Sertifikası olanlara müjde! Belediye bünyesine 150 güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Güvenlik Sertifikası olanlara müjde! Belediye bünyesine 150 güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Güvenlik Sertifikası olan kişileri sevinecek haber Büyükşehir Belediyesinden geldi. Büyükşehir Belediyesi için 150 Özel Güvenlik Görevlisi alımı başvurular başladı! İşte sizlerle başvuru şartları ve detaylar....

Tam zamanlı ve vardiyalı olarak istihdam sağlayacak, Özel Güvenlik Görevlisi personel alımlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine yapılacağı bilgisi verildi. Peki ÖGG alımları için son başvuru tarihi nedir? Başvuru şartları neler? İstanbul Büyükşehir Özel Güvenlik Görevlisi alımları için nereye ve nasıl başvuru yapılabilir?

ÖGG alımları için son başvuru tarihi nedir?

Büyükşehir Belediyesi 150 Daimi Süreli Özel Güvenlik Görevlisi alımı işçi kapsamında gerçekleşecek olup, İş Başvuruları aşamasında ise adaylardan herhangi bir belge talep edilmeyeceği açıklandı. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylarda, daha sonra gerekli belgeler talep edilecek.

Büyükşehir Belediyesi bünyesine katılarak, Özel Güvenlik Personeli olarak görev yapmak isteyen adaylar, 1 Mayıs 2024 tarihlerine kadar tamamlaması gerekmektedir.

İşçi alımı başvurusu nasıl yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde istihdam sağlamak üzere, “Özel Güvenlik Görevlisi” kadrosu alımı için iş başvurusu yapmak isteyen adayların, en az 1 yıl tecrübesi olması gerekmektedir. Adayların, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Kanunun 10. Maddesindeki Şartlar taşıması gerekmektedir.

Ayrıca, Valilik onaylı Silahlı ya da Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

Özel Güvenlik Görevlisi Personel Alımı İş başvuruları başvuru kılavuzunda belirtilen internet sitesi üzerinden elektronik ortamda online olarak tamamlanabilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

8 Yorum