Haziran ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak belli oldu

Haziran ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak belli oldu

Haziran ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak belli oldu

Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bununla birlikte Haziran ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak sorusunun cevabı aranıyor. Aile destek ödemeleri normal şartlarda ayın 15'inde hesaplara geçiyor. Lakin bu ay Kurban bayramı dolayısıyla ödemelerin erken yatırılması bekleniyor. İşte detaylar..

Aile destek ödemeleri vatandaşlara ayda 850 ila 1250 TL olmak üzere 12 ay boyunca kesintisiz ödenmekte. Aile destek ödemeleri her ayın 15'inde vatandaşların hesaplarına aktarılmakta. Kurban bayramı dolayısıyla Haziran ayında ödemeler erken mi yatırılacak? Haziran ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? soruları cevap arıyor.

Aile destek ödemeleri Ramazan Bayramı dolayısıyla ayın 10'unda hesaplara yatırılmaya başlanmıştı. Haziran ayında yine Kurban Bayramı olacak. Bu da ayın 16'sına tekabül ediyor. Aile destek ödemeleri konusunda henüz resmi açıklama olmasa da bayram dolayısıyla Haziran ayının 10'u ila 15'i arasında yatırılması bekleniyor.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.