İŞKUR müjdeyi verdi! Kamu bünyesine en az İlköğretim mezunu 382 iş alımı yapılacak!

İŞKUR müjdeyi verdi! Kamu bünyesine en az İlköğretim mezunu 382 iş alımı yapılacak!

Kamu bünyesine, Güvenlik, Temizlik Görevlisi ve Şoför kadrosunda işçi alımı yapılacağı İŞKUR, aracılığıyla durduruldu. Kamu bünyesine alımı yapılacak kadro detayları ve işçi alımı ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

İŞKUR, özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları için yeni personel alım ilanı yayınlamaya devam ederken, son olarak İçişleri Bakanlığına bağlı olan Göç İdaresi Başkanlığı kamu işçi alımı ilanı yayınlayarak dikkatleri çekti....

Göç İdaresi Başkanlığı alımı yapılacak kadro için kontenjan bilgileri!

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan ilandan elde edilen göre İçişleri Bakanlığına bağlı olan Göç İdaresi Bakanlığı bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına 3 farklı branşta işçi alımı yapılacağı bilgisi yer alıyor. En az İlköğretim mezunu 382 iş alım için kadro dağılımı şu şekilde;

  • 150 Erkek Güvenlik Görevlisi
  • 50 kadın Güvenlik Görevlisi
  • 120 Erkek Temizlik Görevlisi
  • 20 Kadın Temizlik Görevlisi
  • 42 Şoför olmak üzere toplamda 382 iş alımı yapılacağı duyuruldu!

Personel alımları için talep edilen şartlar neler?

Göç İdaresi Bakanlığı bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylardan talep edilecek olan şartlar şunlardır;

Başvuru yapacak adayların, T.C vatandaşı olması ve aynı zamanda da herhangi bir suçtan ile ilgili hükümlü olmaması da aranan arasındadır.

Kamu haklarından mahrum olmaması, görevini yapmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması v yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu yanıt alınabilmesi gerekmektedir.

Göç İdaresi Başkanlığı bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların, herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı yahut emekli aylığı almıyor olmaması ve yayınlanan ilan tarihi itibariyle Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gibi şartları talep edilecektir.

Göç İdaresi Başkanlığı bünyesine alımı yapılacak kadro için ikamet şartı bulunmaktadır. Bu durumda da başvuru yapacak adayların, ilan tarihi itibariyle İstanbul’da ikamet ediyor olması ve 18 yaşını doldurmuş 35 yaşını geçmemiş olması gerekmektedir.

İşçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinde yapılması gerekmektedir.

İşçi alımı ile ilgili daha kapsamlı bilgileri aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.