Özel güvenlik, sınavlarına girenleri ilgilendiren haber! Cevap anahtarı yayınlandı mı?

Özel güvenlik, sınavlarına girenleri ilgilendiren haber! Cevap anahtarı yayınlandı mı?

108. dönemi özel güvenlik sınav sorularının PDF ekranı duyuruyla birlikte paylaşılacaktır. ÖGG 108 sınavı 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşti.

Sınava giren adaylar, belirlenen tarihlerde özel güvenlik sınav sonuçları sayfasından derecelendirmeleri öğrenebileceklerdir.

Yayınlanan ÖGG sınav kılavuzunda sınavla ilgili tüm detaylı bilgiler yer alıyor. Kılavuza göre adaylar 03.05.2024 tarihleri arasında yazılı sınavdaki sorulara itiraz edebilecek. Peki, 108. Özel dönem sınavı sorularının pdf'si ne zaman yayınlanacak? İşte 2024 yılı ÖGG sınav soruları ve cevap bilgileri...

Özel güvenlik soruları yayınlandı mı?

ÖGG 108. Dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Tazeleme sınavı sona erdi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 27 Nisan'da düzenlenen özel sınava binlerce aday katıldı. Özel Güvenlik A, B sınavı soru kitapçığı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, 108. Özel güvenlik sınavı soruları ve cevapları yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? ÖGG sınav sonuçları.

Sınav soruları, cevapları, sınav sonuçları, itiraz sonuçları ve sınav talimatları Özel Güvenlik Denetim Müdürlüğü'nün internet sitesi www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” adresinde yer alacaktır. Yazılı sınav sorularına yazılı sınav sonucuna itiraz eden adayların, sınav adını ve bilgilerini Halkbank şubelerine bildirmeleri ve 250 TL ücret ödemeleri gerekmektedir.

Adaylar, yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna ilişkin itiraz ücretini ilgili banka hesabına ödedikten sonra itiraz makbuzlarını özel şubenin müdürlüklerindeki Sınava teslim edeceklerdir. il emniyet müdürlüğü ve personeli adayların verilerini girecek.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak bu kılavuzun 3.1 maddesine bakınız. ve 3.3. maddelerde belirtildiği şekilde gerçekleştirilecektir. Bu şekilde formüle edilen başvurular ve adresine gönderilen dilekçeler itirazlar dikkate alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında görevliler tarafından adaylara duyurulacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum