THY emlak konut kuraları ne zaman açıklanacak? Başvurular tamamlandı

THY emlak konut kuraları ne zaman açıklanacak? Başvurular tamamlandı

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliği bünyesinde sürdürülen sosyal konut projesinin başvuruları bitti. İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemlerine hızla başlanmıştı.

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları (THY)’nın iş birliği projesi ile yürütülen konutlar için temel atma işlemlerine başlanmıştı. 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere hak sahipleri yüzde 20 peşinat ödemesi ve aynı zamanda 120 ay vade imkânı ile ulaşabilecek. THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi tarihi için bekleyiş sürüyor.

Yenişehir evleri Arnavutköy projesi ile birlikte İstanbul Havalimanı'na yakın bir lokasyonda bulunan, hayata geçirilmesi beklenen projenin başvuruları sona ermişti. Mega kentte ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ile yönetici vasfı bulunmayan 3 bin THY personeline hak ayrılan projenin sahipleri, başvuru yapan kişiler içinden kura ile belirlenecek.

THY Emlak Konut Projesi ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Havalimanı'na kısa bir mesafe uzaklıkta olan Yenişehir Arnavutköy Konutları için çalışmalar sürüyor. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, geçtiğimiz dönemde inşaat alanını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu. Bolat, kaba inşaatı bitmiş bir binaya girerek, 12 bin 500 konutluk projenin takibini yaptı.

2025 Mayıs- Haziran’da teslim edilecek!

Bolat, Mayıs-Haziran 2025 tarihinde 3 bin adet konutun teslim edileceğini ifade etti. Ardından THY personelini ilgilendiren kuraya dair de bilgi verdi. Kendisi ya da eşinin İstanbul'da ev sahibi olmaması ve yönetici vasfı bulunmaması halinde THY personellerine dairelerin teslim edileceğini ifade etti.

"Sabah, gelişimini yerinde izlediğim Arnavutköy'deki Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığımız proje ilk müjdemdi. Birinci ve ikinci etap olarak yapımına başlanan yaklaşık 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek daireler ise birkaç ay içinde hazır olacak.” İfadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum