E- Okul sistemi kapandı mı? Not girişleri tamamlanıyor!

E- Okul sistemi kapandı mı? Not girişleri tamamlanıyor!

81 ilde tüm okullarda, karne günü için geri sayım başladı. Öğrenciler 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerini alacaklar. Peki öğretmenler, not girişlerini tamamladı mı? E-okul sistemi ne zaman kapanacak? İşte detaylar…

Ülke genelinde 2023 2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecektir. Son haftaya girmişken öğretmenlerin de not girişleri için sayılı günü kaldı. Karne günü yaklaşırken öğretmenler de not girişi işlemlerini tamamlamak üzereler. Peki e-okul sistemi hangi tarihte kilitlenecek? Detaylar haberimizde...

Takdir, teşekkür belgeleri hazırlanıyor!

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesine az bir zaman kaldı. Önümüzdeki cuma gününü heyecanla bekleyen öğrenciler, karnelerini almak için gün sayıyor. Söz konusu eğitim öğretim yılının sona ermesinden hemen önce okullarda sınıfta kalacak öğrenciler, takdir ve teşekkür belgesi verilecek olan öğrenciler girilen notların ışığında belirlenmektedir.

Ancak söz konusu iş ve işlemler için ise en önemli süreç karne basım işlemleri olmaktadır. Öğretmenler son hafta itibarıyla artık tüm not girişlerini bitirmek durumundalar. Tüm notlar ve devamsızlık işlemlerinin girilmesinin ardından, okul yönetimden önce e-okul kapatılacak ve ders notlarında herhangi bir değişikliğe gitme şansı olmayacak.

Okul yönetimleri not girişlerini kilitleyecek!

Öğretmenlerin not işlemleri tamamlandıktan ve notlar belli olduktan sonra, karne basım işlemleri gerçekleştirilecek. E-okul ‘da bulunan not kilitle menüsü üzerinden yapılacak olan ders notu kilitleme işlemleri okul yönetimi tarafından gerçekleştirebilecektir.

Not kilitleme işleminin hemen öncesinde okul yönetiminin yapması gereken bir uyarı bulunmaktadır. Söz konusu not kilitleme işlemleri öncesinde öğretmenlere notların girileceği son tarih ile ilgili uyarı yapılacaktır. Not kilitleme işlemlerinin ardından söz konusu not giriş işlemleri okul yönetimi nezaretinde gerçekleştirilebilecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.