Eğitim Bir Sen’ in yeni ÖMK beklentisi! Eğitim yöneticileri için tazminat açıklaması!

Eğitim Bir Sen’ in yeni ÖMK beklentisi! Eğitim yöneticileri için tazminat açıklaması!

Eğitim Bir Sen EBS’den yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda eğitim yöneticileri için tazminat atağı geldi. Genel başkan ve şube başkanlarından art arda açıklamalar geldi. İşte açıklamaların detayları…

Eğitim Bir Sen yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda eğitim yöneticilerine tazminat atağı yaptı. Genel Başkan Ali Yalçın'ın yapmış olduğu açıklamayla milli eğitim müdür yardımcılarına, ilçe milli eğitim müdürlerine ve şube müdürlerine tazminat verilmesi yönünde ifadelerde bulundu.

Şube Başkanının açıklamaları

Genel Başkan Ali Yalçın tarafından yapılan milli eğitim müdür yardımcılarına, ilçe milli eğitim müdürlerine ve şube müdürlerine tazminat açıklaması yönünde şube başkanlarından da çeşitli açıklamalar yapıldı. Bu çerçevede açıklamasını belirten Eğitim Bir Sen şube başkanı Erol Ermiş açıklamasında şu ifadelerine yer verdi;

“Eski Öğretmenlik Meslek Kanunu ile bozulan maaş hiyerarşisi yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu ile düzeltilerek üstün asttan az maaş almasını önüne geçilmeli. İl müdür yardımcılarının, ilçe müdürlerinin, şube müdürlerinin, eğitim müfettişlerinin ve yardımcılarının araştırmacıların ve eğitim uzmanlarının ve tüm dezavantajlı grupların mağduriyetlere giderilmeli.” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.