Memur Sen Genel Başkanı Yalçın’dan zam açıklaması! Müdürleri, müdür yardımcılarını ve müfettişleri ilgilendiriyor!

Memur Sen Genel Başkanı Yalçın’dan zam açıklaması! Müdürleri, müdür yardımcılarını ve müfettişleri ilgilendiriyor!

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen genel başkanı Ali Yalçın, müdürler, müdür yardımcıları ve müfettişler aynı zamanda şube müdürleri için zam açıklamasında bulundu. Yalçın'ın açıklaması ve detayları haberimizde…

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen genel başkanı olan Ali Yalçın bazı açıklamalarda bulundu. Yalçın, müdürlere müdür yardımcılarına ve müfettişlere bununla beraber şube müdürlerine zam haberi için açıklama yaptı.

Genel başkan unvanların verilmesini istedi

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen genel başkanı Ali Yalçın, yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda bulunan milli eğitim müdür yardımcılarının ve aynı zamanda şube müdürlerine, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik unvanlarının verilmesine talep etti. Bu konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yeni ÖMK yöneticileri ayırmamalı!

Genel Başkan Ali Yalçın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Öğretmenlik Meslek Kanunu eğitim yöneticilerine ayırmamalı ayrıştırmamalı.”

“ ÖMK bizsiz olmaz diyen il müdür yardımcılarının, ilçe müdürlerinin, Şube müdürlerinin, Eğitim müfettişlerinin ve yardımcılarının, araştırmacıların ve eğitim uzmanlarının özlük ve mali haklarını kapsamını almayan öğretmenlik meslek kanunu iş huzurunu ve barışın zedelemek de verimliliği düşürmektedir.”

“Eğitim yöneticilerinin idari kariyer süreçlerinde gösterdikleri başarıyı göz ardı eden, özlük ve mali haklarında kayıplar yaşatan öğretmenlik meslek kanunu bu haliyle amaç ve hedefleriyle de çelişmektedir.”

“Eğitim yöneticilerimizin bu durumu görülmeli ÖMK’da yapılacak düzenleme ile mağduriyetleri giderilmelidir.” İfadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.