Milli Eğitim Bakanlığı o takvimi yayımladı! İl içi yer değiştirme sonuçları…

Milli Eğitim Bakanlığı o takvimi yayımladı! İl içi yer değiştirme sonuçları…

Öğretmenlerin il içi olacak şekilde kendi isteklerine bağlı olarak yer değiştirme sonuç tarihi herkes tarafından merak ediliyor. Gözler MEB atama sonuç ekranında! İl içi sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 yılı içinde, öğretmenler il içi isteğe bağlı başvuruları mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adresleri üzerinden 17 Mayıs 2024 tarihine kadar yaptılar. İl içi atama takvimine göre yer değiştirme sonuçları için gözler o tarihi bekliyor. Öğretmenler il içinde yer değiştirme talebinde bulunurken 40 eğitim kurumu tercihi yapabiliyordu. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Öğretmenlerin il içi atama sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

Öğretmenler için belirli şartları sağladıkları takdirde il içi olmak üzere yer değişikliği taleplerine karşılık olarak, belirlenen detaylar tüm öğretmenler tarafından merak ediliyordu. Gözler o tarihe çevrilmişken, tüm öğretmenler yer değişikliği sonuçlarını araştırıyor.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından isteğe bağlı olarak, il içi yer değiştirme başvuruları 13-17 Mayıs 2024 tarihlerinde online olarak yapıldı. Atama sonuçlarına ulaşmak isteyenler ise o tarihi heyecanla bekliyor. Öğretmenlerin atama sonuçlarını öğrenmek için 22 Mayıs 2024 tarihinde MEB resmi internet adresini kontrol etmeleri gerekecek.

O tarihte sonuçlar internet sitesi üzerinden erişime sunulacak. Listelerin ilgili valiliklerce sisteme girilmesi ve atama kararnamelerinin oluşturulması işlemi 22-23 Mayıs günlerinde gerçekleşecek. Öğretmenlerin görevden ayrılma işlemleri de 14 Haziran 2024 tarihi itibarıyla yapılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.