Öğretmenler o rezervasyonları iptal edecek! Yeni bir düzenleme geliyor…

Öğretmenler o rezervasyonları iptal edecek! Yeni bir düzenleme geliyor…

MEB’de görev yapmakta olan öğretmenler için bir yenilik daha geliyor. O öğretmenler yaz tatilinde hiç beklemedikleri bir şey ile karşılaşacak. Yapılan otel rezervasyonlarını iptal edecekler. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapmakta olan öğretmenlerin okulların kapanması ile birlikte artık tatil günleri başlayacak. 14 Haziran tarihinde yaz tatilleri başlayan öğretmenlerin, bu tatilde karşılaşacakları bir sürpriz var. Milli Eğitim Bakanlığı'nın tanıdığı bir hak neticesinde öğretmenler otel rezervasyonlarını iptal ediyorlar. Haberi duyan öğretmenlerin rezervasyonlarını iptal ettirmek için sıraya girdi.

Öğretmenevlerinde %50 indirim fırsatı

Milli Eğitim Bakanlığı'nda halihazırda görevine devam etmekte olan öğretmenlere yönelik olarak bakanlıktan yeni bir çalışma geldi. Bu harika kampanya ile öğretmenlerin yüzü güldü. Düzenlenen kampanyaya göre öğretmenler Türkiye'nin dört bir yanında bulunan bütün öğretmenevlerinden %50 indirimle konaklama imkanı bulacaklar.

Çok ucuza yaz tatilinde konaklama imkanı

Gecelik konaklama fiyatları 1500 ile 2000 lira arasında değişmekte olan tatil beldelerindeki öğretmen evlerinde bin liradan daha aşağı bir tutarla konaklayabilecek olan öğretmenler tatil beldelerinde bulunan pansiyon ve otellerdeki rezervasyonlarını iptal etmeye başladılar. Çok fazla tutarlarda yaz tatili yapmak yerine paylaşılan bu yeni sürpriz ile öğretmenler uzun bir çalışma döneminin ardından uygun fiyata harika bir yaz tatili geçirme imkanı ile karşı karşıya kaldı.

Ancak yoğun talebi karşılayabilecek kapasitede olmayan öğretmen evlerinde yer bulamayan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı görev yapmakta olan öğretmenler söz konusu pansiyon ve otellerden rezervasyon yapmaya devam etmektedir. Öğretmenlere yönelik çeşitli indirimlerin yer aldığı söz konusu projenin adı eğitim neferlerine minnet olarak belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum