Öğretmenlere 40.000 TL ödeme! Rekor tazelendi!

Öğretmenlere 40.000 TL ödeme! Rekor tazelendi!

Öğretmen maaşlarındaki promosyonların 40.000 TL değerindeki barajı aşıldı. 2024 yılı ile beraber artan maaş promosyonlarına yeni bir rekor eklendi. Öğretmenlere 40 bin lira ve üzeri promosyon ödemesi geliyor. İşte detaylar…

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bankalarla yapmış olduğu anlaşmalardan sonra promosyonu ihalesi sonuca vardı. Öğretmenlere bu sonuçla beraber 40 bin liranın üzerinde maaş promosyonu hakkında sözleşme karşılıklı olarak imzalandı. İmzalanan bu sözleşme ile tarihin en yüksek promosyon ücreti ödemesi de alınmış oldu. Bu kapsamda öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 40.850 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Rekor teklif ile anlaşma imzalandı

Ankara ilinin Çubuk ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler dahil olmak üzere müdürlük kapsamında görevine devam eden personelin tamamı için 3 yıllık maaş promosyonu ihalesinde banka tarafından verilmiş olan en yüksek teklif kabul edildi. Bu teklif tam tamına 40.850 TL olarak belirlendi ve bu rakamla anlaşmaya varıldı.

Öğretmenlere şimdiye kadar ödenen en yüksek promosyon

Çubuk ilçe milli eğitim müdürlüğü imzalamış olduğu anlaşma ile öğretmenlere şimdiye kadar ödenen en yüksek maaş promosyonu miktarını içeren anlaşma olarak kabul edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamada; “Çubuk'ta ikinci promosyon rekoru kırılmış oldu. İlk defa 2021 yılında maaş promosyon ihalesinde günün şartlarına bakıldığında en yüksek rakam ile yani 4.105 lira ile rekor kırılmıştı. Bugün yapılan maaş promosyon anlaşmasının ardından verilen teklif ile 40.850 TL'lik fiyat tüm personelimize hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.