Tatile çıkan öğretmenlere %50 indirim! MEB’den harika fırsat!

Tatile çıkan öğretmenlere %50 indirim! MEB’den harika fırsat!

Yaz tatilinin başlamasıyla öğretmenler tatil için araştırmalarına devam ediyor. Bu esnada Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen indirim haberi öğretmenler için harika bir fırsat sunuyor. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu fırsat ile birlikte öğretmenlere yurdun dört bir yanında % 50 indirim ile konaklamalarını sağlayacak bir proje geliştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan öğretmenler 14 Haziran tarihinde okulların kapanmasının ardından 28 Haziran tarihindeki mesleki çalışmalarını da tamamlamalarının üzerine 9 Eylül tarihine kadar sürecek olan yaz tatiline başlamış bulunmaktalar.

Öğretmenlerin konaklayacağı oteller %50 indirimli!

14 Haziran 2024 tarihinde karnelerin verilmesinin ardından öğretmenler mesleki eğitim seminerlerine katılmıştı. Bunun ardından yaz tatiline çıkabilmiş olan öğretmenler için 9 Eylül’e kadar devam eden tatil sürecinde uygun fiyata konaklayabilecekleri oteller bulunuyor.

Yıl boyunca çalışan öğretmenlerin tatil ihtiyaçlarını giderebilmeleri amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere konaklayacakları otellerde %50'ye varan indirim avantajı sağlamaktadır.

Yurt genelinde bütün illerde öğretmenevleri bulunuyor!

Öğretmenlerin yüzde 50 indirim fırsatından yararlanarak avantajlı tatil şansı yakalayabilecekleri yerler öğretmenevleridir. Öğretmenevleri ülkemizin genelinde bütün illerimizde hizmet veren otel statüsünde hizmet veren kurumlardır. Öğretmenler bu kurumlardan istemeleri halinde yüzde elli indirimle kullanabilmektedirler.

Bu durumda yaz tatilini geçirecek olan öğretmenler yarı fiyatına tatil yapma şansı yakalayacaklardır. Söz konusu indirim için bakanlık Eğitim Neferlerine Minnet isimli bir proje başlatmıştır. Detayları internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum