300.000 TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi! Bu kampanya kaçmaz!

300.000 TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi! Bu kampanya kaçmaz!

Son zamanlarda artan ihtiyaçlarına çözüm arayan vatandaşlara müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka bazı şartlar altında 300.000 TL’ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Kampanya detayları işte sizlerle...

Müşterilerine sunmuş olduğu kampanyalarla adından oldukça söz ettiren bankalar arasında yer alan Ziraat Bank, yepyeni bir kampanyayla müşterilerinin karşısına çıktı. Banka, Ziraat Bankası’nda hesabı olan kişilere yönelik yeni kredi kampanyası dahilinde, bankacılık koşullarını karşılayan müşterilerine uygun faiz oranlarıyla kredi fırsatı sunacağını açıkladı.

12 ay vadeli düşük faizli 300.000 TL’ye kadar kredi

Ziraat Bankası aracılığıyla, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, bankanın sunmuş olduğu avantajlardan yararlanmak isteyen kişiler, kimlik belgesi, gelir belgesi, oturma izni gibi kredi başvuru belgeleriyle, Ziraat Bankası şubesine giderek, 300.000 TL tutarına kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

Kredi koşulları neler?

Müşterilerine sunmuş olduğu kampanyalarla adından oldukça söz ettiren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankın resmi web sitesi üzerinde yer Tüketici Kredisi ile ilgili bilgilere göre, Tüketici Kredi koşulları şu şekilde yer alıyor;

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızda, 36 aya kadar vade imkanıyla Tüketici Kredisine hemen başvurarak, uygun faiz oranları ve aynı zamanda da tercih etmiş olduğunuz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede finansman desteğinden yararlanabilirsiniz.

Bankanın kredi kullanımı dahilinde kişiye ve kişinin tercihine göre, ödeme seçenekleri değişkenlik gösterebilir.

Kredi başvurusu kapsamında, Şahsi ve/veya maddi teminat talep edilebilir.

Ziraat Bank, bireysel kredi kullanan müşterilerine “Hayat Sigortası” ürünü sunmaktadır.

Banka politikaları gereğince, 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar, 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı sunulmaktadır.

Tüketici Kredisi için başvuru yapacak kişilerden talep edilecek belgeler ise şunlar;

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler

Ziraat Bankası aracılığıyla kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, kredi şartlarını ve kredi başvuru işlemlerini Ziraat Bank müşteri hizmetleri aracılığıyla, banka şubesin bizzat giderek ve bankanın mobil uygulaması üzerinden, gerçekleştirebilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.