Akaryakıt fiyatlarındaki artışa karşı adım İş Bankası’ndan geldi! Banka yakıt alışverişlerinde MaxiPuan fırsatı sunuyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki artışa karşı adım İş Bankası’ndan geldi! Banka yakıt alışverişlerinde MaxiPuan fırsatı sunuyor!

İş Bank, akaryakıt fiyatlarındaki artışa karşı adım atarak, akaryakıt alışverişlerinde geçerli yeni kampanyasını duyurdu. Araçlarını yakıt alacak sürücüleri yakında ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Banka resmi internet sitesi aracılığıyla akaryakıt kampanyasını duyurarak, müşterilerinin hizmetine sundu. “Peki akaryakıt kampanyası ile ilgili şartlar neler? Kampanya dahilinde sunulan avantajlar neler? Akaryakıt kampanyası için belirlenen tarih nedir?” gibi sorunların yanıtlarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

İş Bankası’ndan dev kampanya!

İş Bankası resmi web sitesi üzerinden yeni kampanyası ile ilgili açıklama yaparak, akaryakıt kampanyası ile ilgili şu bilgileri aktardı;

Banka tarafından yayınlanan kampanya duyurusundan elde edilen bilgilere göre, kampanyadan 1 Nisan ila 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 750 TL ve üzeri 4. Yakıt alışverişi yapan banka müşterileri yararlanabileceği bilgisi yer alıyor. Kampanya dahilinde ise, 200 TL MaxiPuan fırsatı sunulacağı bilgisi verildi.

Akaryakıt kampanyası ile ilgili detaylar neler?

İş Bankası tarafından sunulan akaryakıt kampanyası dahilinde sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen banka müşterileri için kampanya detayları şu şekilde;

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar katılım sağlanabilir.

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerin ise kampanyaya dahil olacağı bilgisi verildi. Ayrıca, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemlerde kampanya kapsamına dahil olmayacak.

Kazanılan MaxiPuanlar, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebileceği bilgisi verilirken, kampanya dahilinde kazanılan ödül sadece yakıt alımında geçerli olacağı bildirildi.

Kampanya dahilinde kazanılan, MaxiPuan 21 Mayıs 2024 tarihinde kampanyaya katılım sağlayan karta yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi ise 30 Haziran 2024’tür.

Bir müşteri sadece kampanyadan 1 defa yararlanabilecek ve aynı zamanda da en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.