Altın ve gümüşün pabucu dama atıldı! Gireni zengin edecek o yatırım aracı hangisi?

Altın ve gümüşün pabucu dama atıldı! Gireni zengin edecek o yatırım aracı hangisi?

Piyasalarda son dönemlerde büyük bir hareketlilik yaşanırken, değerli madenlerden sağlanan kazanç diğer alternatifleri geçiyor. İslam Memiş yaptığı açıklamada o yatırım aracı için dikkat çeken iddialarda bulundu. İşte detaylar…

Son günlerde yaşamış olduğu ciddi yükselişle gündemde olan altın, parasını bu madene yatıran yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Fakat yatırım uzmanlarından gelen açıklamaların ardından altındaki düşüş beklentisi, yatırımcıları farklı alternatif araçlara yöneltti.

Türkiye'de yatırım piyasaları denilince akla gelen ünlü isimlerin olan İslam Memiş, 2024 yılı için yatırımcılara "Altın ve gümüşün yılı olacak" diyerek dikkat çekici bir yatırım tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son dalgalanmalarla birlikte piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini bildiren İslam Memiş, "Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek" açıklamasını yaptı.

Dünyanın yeni yatırım gözdesi olacak!

Piyasada yaşan dalgalanmaların ardından bütün getirisine rağmen en karlı yatırım araçları altın ve gümüş mü sorusu akıllarda büyük bir merak oluşturuyor. Bu soruya hiç beklenmeyen bir cevap ile karşılık veren Memiş, paylaştığı tüyo ile herkesi şaşırttı.

Bugüne kadar birkaç defa o maden hakkında birtakım tavsiyelerde bulunmuş olan İslam Memiş, belirttiği yatırım aracının yakın dönemde bütün dünyanın gözdesi olarak gözler önünde olacağını iddia etti.

Çok büyük getiri sağlayacak!

Ünlü isim İslam Memiş yapmış olduğu açıklamaların herhangi bir yatırım tavsiyesi belirtmediğini ifade ederken elinde birikmiş parası olduğu halde "Nereye yatırım yapmalıyım?" diye telaşa kapılan yatırımcıya kobalt madenini tavsiye etti. Kobalt madeninin çok yakın bir zaman içinde dünyanın yeni gözdesi olacağını belirten ünlü isim, erkenden harekete geçen kişilerin ise çok büyük bir getiriyi cebine koyacağını belirtti.

İslam Memiş, Son 3 sene içerisinde değerini 11 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırım yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan altının bile bu sene kobalt ile rekabet edemeyeceğini ifade etti. Ardından "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak" diye ekledi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

7 Yorum