Emekliye yeni müjde! 31.000 TL promosyon ödemesini duyan kuyruğa girdi…

Emekliye yeni müjde! 31.000 TL promosyon ödemesini duyan kuyruğa girdi…

Emeklilik süreçlerini çok daha konforlu şekilde geçirmek isteyen vatandaşlara özel teklif… Albaraka Türk, emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan müşterilere özel cazip fırsatlar sunuyor. 16.000 TL’ye varan promosyon ödemelerinin detayları haberimizde...

Albaraka Türk, emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan kişiler için farklı avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu aşamada Albaraka Türk bankasına taşımakta olan müşterilerine, maaş aralığına bağlı olacak şekilde 16.000 TL’ye varan promosyon ödemelerini gerçekleştiriyor. Bu promosyon ödemesi, diğer bankalara kıyasla oldukça rekabetçi bir oran sunarak emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Vade farkı olmadan 15.000 TL finansman desteği

Albaraka Türk bankası, emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan müşterilere özel bir diğer avantaj olarak vade farksız 15.000 TL finansman imkanını sunuyor. Bu finansman imkânı sayesinde, anında elde edilebilen nakit ihtiyacını karşılamak artık çok daha kolay. Emekliler için herhangi bir vade ödemeden diledikleri şekilde kullanacakları bu ödeme onların işini biraz olsun kolaylaştıracak.

Tüm işlemler için ücretsiz erişim imkânı

Albaraka Türk, emekli olan müşterilerine özel sadece finansal avantajlar sunmakla kalmıyor. Bununla beraber günlük bankacılık işlemlerinde de kolay bir iletişimi imkânı sağlıyor. Emekliler, bankanın 8500’den fazla ATM’sinden ücretsiz para çekme ve yatırma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, 7/24 EFT, Havale ve FAST işlemlerini de ücretsiz olarak yapabilecekleri de unutulmamalıdır. Bu avantajlar sayesinde bankacılık işlemlerini her an her yerden kolayca yapma imkanları bulunmaktadır.

Albaraka Türk’ün bu cazip teklifleri ile, emeklilerin finansal yükünü hafifletmek ve onlara daha rahat bir emeklilik dönemi sunmak için tasarlanmış bir proje olduğu söylenebilir. Promosyonlar ve ek finansman imkanları ile, emekli müşterilerin yaşam kalitesi artmakta iken, günlük finansal işlemler için sunulan kolaylıklar hayatı daha da pratik hale getirmek için avantaj oluşturuyor. Emekli maaşını Albaraka’ya taşıyanlar, bu fırsatlardan yararlanmaları durumunda hem nakit avantajlarından hem de operasyonel kolaylıklardan fayda sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.