Ucuz ve de güçlü telefon isteyenlere: İstediğiniz telefon bu!

Ucuz ve de güçlü telefon isteyenlere: İstediğiniz telefon bu!

Realme markasından GT Neo 6 SE modeli, 11 Nisan tarihinde Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci ile piyasaya getirilecek. İşte detaylar...

Realme markasından yaklaşmakta olan modeli Realme GT Neo 6 SE serisi geçilen günlerde tanıtım videosu ile gündeme geldi. Çin teknoloji devi olan marka bu yapılan modelin lansman tarihini açıkladı. 11 Nisan 2024 saat 14 de lansmanı gerçekleşecek.

Xiaomi ve Realme telefonları karşılaştırılıyor

Özellikle Xiaomi markası 10 Nisan tarihinde duyuracakları Resmi Turbo 3 modeli ile aynı hafta içerisinde gerçekleştirmesi ile üzerine dikkatleri topluyor. Bu iki cihazın piyasa içerisine sürülmesi ile akıllı telefon severler açısından oldukça heyecan vericidir.

Realme GT Neo 6 SE

Realme markasının çıkarmış olduğu telefon gücünü son zamanlarda piyasa içerisine sürülen Snapdragon 7+ Gen 3 seti içinden alacaklarını açıkladılar. Bu olan yonga seti, üst düzey olan bir performans sunulması vaadi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Diğer yandan Xiaomi Redmi Turbo 3 modelinde kullanılan yonga Snapdragon 8s Gen 3 tür. Her bu iki cihazında performans odaklı olarak çalışması ve yüksek donanım sunulması beklenmektedir.

Realme GT Neo 6 SE telefonunun tasarım detaylarına bakılmış olduğunda hafif bir kıvrımlı olan ekran ve yüksek ekran gövde planı ön planda yer alıyor. 6.78 inç olacak olan ekran 1.5 K çözünürlük oranında ve 120 Hz tazeleme hızında olacağı iddia edilmektedir. Ayrıca ekran içerisinde 6000 gününde nit oranına varan parlaklığı da sunmaktadır.

Cihaz içerisinde 16 GB boyutunda LPDDR5x RAM ve 1 TB boyutuna kadar UFS 4.0 depolama alan seçeneklerinin yer alması beklenmektedir. Ayrıca 5500 mAh kapasiteli olan batarya ve 100 W hızlı şarj desteği gibi olan özellikler de kullanıcıları memnun edecek. Tüm bulunan bu detaylar teknoloji tutkunları açısından Realme modelinin merakla beklenen bir cihaz konumuna getiriyor. Lansman içerisindr tüm bilgiler paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.